Een geschenk boordevol impact

EEN DUURZAAM cadeau GEVEN was nog nooit zo eenvoudig


Op zoek naar een niet-alledaags geschenk met een positieve impact op mens en planeet? Kies dan voor de Alterfin cadeaubon! Met deze giftcard kan je iedereen in je omgeving op een eenvoudige en originele manier uitnodigen om lid te worden van een coöperatie die zich inzet voor duurzame ontwikkeling.

nu een cadeaubon

    je cadeaubon in een paar stappen

Waarom een CADEAUBON van Alterfin?

Een verjaardag, een huwelijk of een andere speciale gelegenheid... de Alterfin giftcards zijn een doordachte en veelzijdige geschenkoptie. Je toont op een unieke manier dat je begaan bent met anderen en je draagt bij aan een eerlijke en duurzame wereld voor iedereen.

Het begin van een verhaal van duurzaam investeren

Geef je naasten de kans om duurzaam te investeren en bij te dragen aan de bevordering van een financieel model dat mens en milieu vooropstelt.

Een community die zich inzet voor een rechtvaardige toekomst

Nodig je vrienden en familie uit om deel uit te maken van een community die dezelfde waarden deelt en aan een duurzame toekomst voor iedereen werkt.

Een uniek geschenk dat waarde blijft creëren

Wanneer je de giftcard cadeau doet, doe je daar niet alleen de persoon zelf een plezier mee. Het is een geschenk voor de hele wereld.

HOE WERKT HET?

  1. Vul het formulier in: koop een Alterfin cadeaubon voor een vriend, familielid, collega, bedrijf of organisatie.
  2. Voer de betaling uit: kies een bedrag dat de impact weerspiegelt die je samen wilt maken.
    Een aandeel voor particulieren kost 62,50 euro, en voor bedrijven en organisaties 250 euro.
  3. Ontvang de giftcard met de post: je ontvangt de giftcard binnen twee à vijf werkdagen. Denk eraan: zodra je de kaart ontvangen hebt, kan je ze nog personaliseren met een bericht.
  4. Schenk de cadeaubon: de ontvanger wordt vennoot bij Alterfin door de giftcard te activeren. De nieuwe vennoot ziet de investering bloeien en bijdragen aan positieve verandering voor miljoenen kwetsbaren over heel de wereld.

ontdek wat we doen in 90 seconden

MEER TE WETEN KOMEN OVER ALTERFIN VOORDAT JE AANDELEN KOOPT...

Onze impact

Wij zetten verandering in gang. Met onze investeringen helpen we de meest kwetsbaren een waardig inkomen te verdienen en dragen we bij aan een beter milieu. Zo creëren we een duurzame wereld.

Waarom investeren?

Investeren met Alterfin, dat is ervoor zorgen dat elke euro telt. Aansluiten is heel eenvoudig: je kan al vennoot worden met 62,5 euro (250 euro voor vzw's en ondernemingen).

RAADPLEEG DE INFORMATIENOTA

Investeren in coöperatieve aandelen van Alterfin houdt risico’s in. De investeerder loopt het risico de belegging gedeeltelijk of helemaal te verliezen. Raadpleeg de informatienota voordat je investeert.

Niet de info gevonden die je zocht?

Neem een kijkje bij onze FAQ of contacteer ons.