news

De nieuwe Alterfin cadeaubonnen

Een zinvol cadeau

Nadat we uitgebreid het advies van onze vennoten hierover hebben ingewonnen, is het eindelijk zover: onze nieuwe giftcards zijn er!

news

De nieuwe Alterfin cadeaubonnen

Een zinvol cadeau

Nadat we uitgebreid het advies van onze vennoten hierover hebben ingewonnen, is het eindelijk zover: onze nieuwe giftcards zijn er!

De giftcards van Alterfin zijn niet alleen betekenisvol voor de mensen die ze krijgen, maar voor de hele wereld.

  1. Mensen die een giftcard ontvangen, kunnen overgaan tot een impactinvestering of gewoonweg hun financiële portefeuille op een duurzame manier diversifiëren.
  2. De giftcards bieden tegelijk ook de kans om de levensomstandigheden van kwetsbare gemeenschappen overal ter wereld te verbeteren en om het milieu beter te beschermen.

Via de giftcards kunnen wij bij Alterfin meer bepaald onze impact vergroten en onze steun aan onze partners versterken, namelijk:

  • Kmo’s en coöperaties die actief zijn in de duurzame familiale landbouw en die onder meer bijdragen aan de voedselzekerheid en de duurzaamheid van ecosystemen, en
  • Microfinancieringsinstellingen die ondernemers en kleine ondernemingen op het platteland microkredieten verstrekken, wat meer werkgelegenheid schept en armoede vermindert.

Schenkvandaag nog een giftcard van Alterfin en geef iemand de kans om een positiefverschil te maken in de wereld!

Een niet-alledaags geschenk voor een unieke ervaring.

De originele en personaliseerbare giftcards zijn inwisselbaar tegen aandelen van Alterfin. De gelukkige ontvanger van een giftcard wordt dus impactinvesteerder en lid van de Alterfin-community.

“We geloven dat iedereen een positieve impact kan maken, en onze giftcards maken dat een stukje gemakkelijker. Door in Alterfin te investeren, kunnen mensen initiatieven steunen die het leven van miljoenen andere mensen heel concreet veranderen”, aldus Caterina Giordano, Chief of Impact bij Alterfin.

Of je nu een speciale gelegenheid wilt vieren (🎂💍), je dankbaarheid wilt tonen (🥰) of iemand wilt aanmoedigen om over te gaan tot een impactinvestering (👩🌾), de giftcards van Alterfin zijn een ideale geschenkoptie.

Neem zeker een kijkje op onze pagina of neem contact met ons op via info@alterfin.be.

No items found.

getuigenissen

No items found.
No items found.

meer updates

FAQ title

FAQ description

No items found.

NIET DE INFO GEVONDEN DIE JE ZOCHT?

Neem een kijkje bij onze FAQ of contacteer ons.